Een terugbetaling voor app-licenties aanvragen

Opmerking: Managed Google Play ondersteunt de mogelijkheid om app-licenties te kopen niet meer. Bekijk App-licenties kopen en beheren voor meer informatie.

Als u per ongeluk meerdere licenties koopt voor een app, of als u ontevreden bent met een gekochte app, kunt u binnen vijftien dagen na aankoop een verzoek om terugbetaling indienen. Het verzoek om terugbetaling moet worden ingediend voor alle licenties die in één transactie zijn aangeschaft. U kunt geen terugbetaling krijgen van een deel van een transactie.

Opmerking: Het beheerdersaccount waarmee de oorspronkelijke aanschaf is gedaan, moet worden gebruikt voor het verzoek om terugbetaling van de transactie. Het bedrag dat wordt terugbetaald, wordt bijgeschreven op de creditcard in het Google-account van de beheerder.

U vraagt als volgt een terugbetaling aan:

1. Log in bij Managed Google Play.
  2. Selecteer Mijn zakelijke apps in het menu Apps.
  3. (Optioneel) Selecteer Betaald in de lijst Alle apps.
  4. Zoek de app in de lijst met apps en klik op Geschiedenis om het transactieoverzicht weer te geven.
  5. Zoek de transactie en klik op Details.
  6. Klik op Terugbetaling.
  7. Klik op Gereed.

Als de retourperiode van vijftien dagen is verstreken, raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met de app-ontwikkelaar. U vindt de contactgegevens van de app-ontwikkelaar op de detailpagina van de app in Manager Google Play.