Använda Google Play inom organisationen

Du, och ibland administratören, använder en hanterad version av Google Play för att hämta personliga och jobbappar till Android-enheten. Alla appar du behöver i jobbet godkänns av en administratör. Med hantering i Google Play måste företaget hantera Android på arbetsplatsen med en godkänd Enterprise Mobility Manager (EMM). Dessutom behöver du ha ett konto för hantering i Google Play.

Så här kommer du till appar

Obs! Om enheten ägs av företaget och har stöd för jobbprofiler visas jobbapparna bara när du har konfigurerat en jobbprofil.