Aan de slag

Managed Google Play is de contentmarktplaats van Android voor bedrijven. Je kunt er apps voor je organisatie doorzoeken en beheren.

Als je aan de slag wilt met Managed Google Play, moet je eerst Android en Managed Google Play aanzetten via je Enterprise Mobility Manager (EMM). Daarna moet je de Servicevoorwaarden in Managed Google Play accepteren.

Nadat je de Servicevoorwaarden hebt geaccepteerd, heb je meteen toegang tot de Managed Google Play Store. Hier kun je apps voor je organisatie goedkeuren en kopen.

Opmerking: De servicevoorwaarden kunnen niet worden geaccepteerd door gemachtigde beheerders.

Zo accepteer je de Servicevoorwaarden:

1. Log in op Managed Google Play met een hoofdbeheerdersaccount.
  2. (Optioneel) Klik op de link om de volledige Servicevoorwaarden te bekijken.
  3. Vink het vakje aan en klik op Accepteren.

Als je organisatie onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie valt, moet je de contactgegevens van je functionaris voor gegevensbescherming (Data Protection Officer, DPO) of EU-vertegenwoordiger registreren nadat je de Servicevoorwaarden hebt geaccepteerd. Meer informatie