Ladda ned tillgångar från artisthörnan på Google Play Musik

Ditt innehåll på artisthörnan raderas tillsammans med tillhörande metadata samt rapporter den 31 augusti 2019. Om du vill spara musik, bilder eller artistbiografi laddar du ned det enligt anvisningarna nedan innan dess. Rapporter laddar du ned på samma sätt som tidigare.

Så här laddar du ned din musik:

1. Öppna Hantera musik i artisthörnan.
  2. Klicka på Redigera album vid önskat album.
  3. Klicka på Hämta vid önskat spår. Då öppnas en musikspelare.
  4. Klicka på trepunktersmenyn i musikspelaren.
  5. Klicka slutligen på Hämta.

Så här sparar du en kopia av din artistbild och biografi:

1. Klicka på Redigera artistinformation på sidan Artist och musik.
  2. Klicka på 1. Artistbild.
  3. Högerklicka på de bildversioner du vill spara, välj Spara bild som och spara bilden enligt anvisningarna.
  4. Klicka sedan på 2. Artistens biografi.
  5. Kopiera texten i rutan Artistens biografi och klistra in den i ett dokument.