Problemen met abonnementen oplossen

Afhankelijk van uw probleem kunt u de volgende oplossingen proberen.

Ontbrekende abonnementen zoeken

Als u uw abonnementen niet kunt vinden, checkt u of u bent ingelogd op het juiste account.

Log in op het Google-account waaraan uw abonnementen zijn gekoppeld. Meer informatie over hoe u een account kunt toevoegen of tussen accounts kunt schakelen
  • Het e-mailadres dat u heeft gebruikt met de abonnementsapp, kan verschillen van uw Google-account.
  • Check uw andere e-mailaccounts en zoek de bon van het abonnement om te zien waar u het abonnement heeft toegevoegd.
  • Neem contact op met uw gezinsleden. Mogelijk heeft u het account van een gezinslid gebruikt om u te abonneren.

Problemen met in-app abonnementscontent

Als je problemen hebt met in-app content en feedback wilt geven of hulp wilt, kun je contact opnemen met de app-ontwikkelaar.

Je kunt het beste contact opnemen met een app-ontwikkelaar voor het volgende:

• Hulp om een probleem met een app of game en het bijbehorende abonnement op te lossen.
  • Meer informatie over het gebruik van een app of abonnement.
  • Een vraag over een in-app abonnement dat niet is geleverd.
  • Hulp bij inlogproblemen (met gebruikersnaam en wachtwoord) voor specifieke apps.
Meer informatie over hoe je contact opneemt met app-ontwikkelaars

Problemen met kosten oplossen als de app al is verwijderd

Als u de app heeft verwijderd, moet u nog steeds het abonnement opzeggen, anders worden er kosten in rekening gebracht.

1. Ga op je computer naar je abonnementen in Google Play.
  2. Klik voor het abonnement dat je wilt opzeggen op Beheren
  3. Klik op Abonnement opzeggen.
  4. Selecteer een reden in de bevestigingspop-up.
  5. Klik op Doorgaan.

Meer informatie over het aanvragen van een terugbetaling

Problemen met de betaling voor een abonnement oplossen

Als u uw betaalmethode bent kwijtgeraakt of deze is gestolen, of als u een e-mail heeft gekregen dat uw betaalmethode is geweigerd, probeert u een andere betaalmethode.

1. Ga op je computer naar abonnementen op Google Play.
  2. Klik naast het abonnement dat je wilt updaten op Beheren.
  3. Klik naast de primaire betaalmethode op Updaten.

Belangrijk: Als je betaalmethode wordt geweigerd of onvoldoende saldo heeft, kan je abonnement worden opgezegd. Als dit gebeurt, moet je je abonnement opnieuw instellen.