Problemen met abonnementen oplossen

Afhankelijk van uw probleem kunt u de volgende oplossingen proberen.

Ontbrekende abonnementen zoeken

Als u uw abonnementen niet kunt vinden, checkt u of u bent ingelogd op het juiste account.

Log in op het Google-account waaraan uw abonnementen zijn gekoppeld. Meer informatie over hoe u een account kunt toevoegen of tussen accounts kunt schakelen
  • Het e-mailadres dat u heeft gebruikt met de abonnementsapp, kan verschillen van uw Google-account.
  • Check uw andere e-mailaccounts en zoek de bon van het abonnement om te zien waar u het abonnement heeft toegevoegd.
  • Neem contact op met uw gezinsleden. Mogelijk heeft u het account van een gezinslid gebruikt om u te abonneren.

Problemen met kosten oplossen als de app al is verwijderd

Als u de app heeft verwijderd, moet u nog steeds het abonnement opzeggen, anders worden er kosten in rekening gebracht.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Check of u bent ingelogd op het juiste Google-account.
  3. Tik op Menu Menuen dan Abonnementen.
  4. Selecteer het abonnement dat u wilt opzeggen.
  5. Tik op Abonnement opzeggen.
  6. Volg de instructies.

Meer informatie over het aanvragen van een terugbetaling

Problemen met de betaling voor een abonnement oplossen

Als u uw betaalmethode bent kwijtgeraakt of deze is gestolen, of als u een e-mail heeft gekregen dat uw betaalmethode is geweigerd, probeert u een andere betaalmethode.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Check of u bent ingelogd op het juiste Google-account.
  3. Tik op Menu Menu en dan Abonnementen.
  4. Zoek het abonnement dat u wilt updaten.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Tik op Beheren voor actieve abonnementen.
    • Tik op Updaten om uw betaalmethode aan te passen.
  6. Volg de instructies om uw betaalmethode te updaten.

Belangrijk: Als uw betaalmethode wordt geweigerd of onvoldoende saldo heeft, kan uw abonnement worden opgezegd. Als dit gebeurt, moet u uw abonnement opnieuw instellen.