COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Google Playn ohjeet ja tuki

Jos sinulla on ongelmia Google Playn käytössä, autamme mielellämme. Voit etsiä vastauksia ohjekeskuksestamme, lähettää kysymyksiä asiantuntijoillemme tai ottaa yhteyttä tukiedustajiimme chatissa tai sähköpostitse.

Löydä vastaus kysymykseesi Google Playn ohjekeskuksesta

Löydä ratkaisu yleiseen ongelmaan Aloita kirjoittamalla ongelmasi sivun yläreunan hakukenttään tai katso löytyykö ratkaisu alta:

Pyydä neuvoa asiantuntijayhteisöltä Google Play ‑ohjefoorumilta

Foorumin aktiivinen asiantuntijayhteisö voi auttaa Google Play ‑ongelmissa. Selaa aiempia keskusteluita tai julkaise oma kysymyksesi.