Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Contant geld toevoegen aan uw Play-saldo

Bij bepaalde supermarkten kunt u contant geld toevoegen aan uw Play-saldo. De supermarkt die u gebruikt, kan extra kosten in rekening brengen.

Momenteel krijgt u deze optie alleen onder de volgende omstandigheden:

Land Bedragen
Japan ¥‎500, ¥‎1000, ¥3000, ¥‎5000, ¥‎10.000, ¥‎20.000, ¥‎50.000
Indonesië 10.000 IDR, 25.000 IDR, 50.000 IDR, 100.000 IDR, 150.000 IDR, 300.000 IDR, 500.000 IDR
Maleisië 10 MYR, 20 MYR, 50 MYR, 100 MYR, 200 MYR
Mexico $ 25, $ 50, $ 100, $ 200, $ 300, $ 600

Play-tegoed kopen met contant geld

1. Open de Google Play-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Betaalmethoden en dan Een betaalmethode toevoegen en dan Google Play-tegoed kopen.
  4. Selecteer een bedrag.
  5. Tik op Doorgaan.
  6. Selecteer een winkel.
    • Als dit de eerste keer is, voeg je je naam en postcode toe.
  7. Tik op Betalingscode ophalen.
  8. Volg de instructies in de supermarkt.

Tips:

De code zoeken om contant geld toe te voegen of uw transactie annuleren

Als je de code bent kwijtgeraakt of de instructies nodig hebt om contant geld toe te voegen aan je Play-saldo, check je je e-mail of volg je de onderstaande instructies. Je kunt het toevoegen van contant geld aan je Play-saldo ook annuleren.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Budget en geschiedenis en dan Transactieoverzicht.
  4. Tik bij de transactie op Code bekijken.
    • Tik op Annuleren als je het toevoegen van contant geld wilt annuleren.