Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Del og opdater apps med venner offline

Del apps med venner direkte via Play Butik over Bluetooth og Wi-Fi.
Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i Sydkorea og Sydafrika.
  • Brugere kan dele:
    • Gratis apps
    • Appopdateringer
  • Brugere kan ikke dele:
    • Købeapps
    • Bøger
    • Musik
    • Film
    • Apps, der ikke er alderssvarende
    • Virksomhedsapps
  • Brugere kan kun dele apps med én anden bruger ad gangen.
  • Begge brugere skal have en Android-enhed.

Sådan deler du

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Gå til fanen "Oversigt", og tryk på Send ud for "Del apps".
  5. Vælg, hvilke apps du vil dele.
  6. Tryk på Send.
  7. Vælg, hvem du vil sende dine apps til.
  8. Få den person, du vil sende appen til, til at trykke på Modtag i Google Play på sin enhed.
  9. Få din ven til at følge vejledningen i "Sådan modtager du" for at modtage dine apps.
  10. Tjek, at den parringskode, du modtager, stemmer overens med koden på din vens telefon.
  11. Når din ven har downloadet dine apps, skal du trykke på Afbryd forbindelsen øverst til højre.

Sådan modtager du

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Gå til fanen "Oversigt", og tryk på Modtag ud for "Del apps".
  5. Når afsenderen har delt sine apps, skal du vente på, at du modtager en parringskode. Hvis koden stemmer overens med koden på din vens telefon, skal du trykke på Modtag.
  6. Installer din vens apps.

Fejlfinding

Se, hvordan du frigør plads.