Send feedback om Google Play Film og TV

Du kan hjælpe os med at forbedre film og tv-serier i Google Play. Hvis noget er i stykker eller ikke fungerer korrekt, kan du sende feedback via din computer eller appen. Du kan også anmode om nye funktioner eller foreslå specifikke forbedringer.

Send feedback på din telefon eller tablet

1. Åbn appen Play Film og TV Play Film  eller Google TV-appen .
  2. Tryk på menuen Menu eller dit profilbillede øverst på skærmen.
  3. Tryk på Hjælp og feedback efterfulgt af Send feedback.
  4. Beskriv problemet. Jo flere oplysninger du angiver, desto mere hjælper det vores team.
  5. Tryk på Send Send øverst til højre.