Apua Google Play Pelit ‑mobiilisovelluksen kirjautumisongelmiin

Alla on ohjeita Google Play Pelit ‐mobiilisovellustilin ongelmien korjaamiseen, esimerkiksi seuraaviin:

• Google Play Pelit ‑mobiilisovellukseen kirjautuminen epäonnistui.
  • Et voi kirjautua peliin.
  • Play Pelit ‐profiilisi ei lataudu.
  • Google Play Pelit ‐mobiilisovelluksen mukaan tiliäsi ei tueta.

Google Play Pelit ‐mobiilisovelluksen välimuistin tyhjentäminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Google Play Pelit.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tallennustila.
  5. Avaa Play Pelit ‑sovellus uudelleen ja yritä sitten kirjautua sisään.

Voit myös tehdä nämä vaiheet Google Play Palveluissa tai ongelmallisessa pelissä.

Yhden pelin kirjautumisongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia tiettyyn peliin kirjautumisessa, ota yhteyttä sen kehittäjään. Lue lisää yhteyden ottamisesta sovelluksen kehittäjään.

Useita pelejä koskevien kirjautumisongelmien korjaaminen

Automaattisen kirjautumisen käyttöönotto

Pelin päivitysten etsiminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, sen kohdalla lukee Päivitys saatavilla.
  4. Valitse Päivitä.

Pelin poistaminen ja asentaminen uudelleen

Jos poistat pelin, saatat menettää dataa asentaessasi sen uudelleen.
  1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja sitten Asennettu.
  4. Valitse sovelluksen kohdalta Poisto.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä tiimiimme, jos tarvitset apua sisäänkirjautumisessa.