Bruk poeng i Google Play-butikken

Du kan bruke poeng for å få
  • varer i apper eller spill
  • kuponger for å kjøpe varer i apper eller i spill til nedsatt pris
  • Google Play-saldo
  • støtte til en god sak (bare i USA og Sør-Korea)
  • Partner Rewards (hvis aktuelt)

Bruk poeng

Tips: Hvis en vare er nedtonet, kan det hende du ikke har nok poeng til å kjøpe den. Sjekk hvor mange poeng du har.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play-poeng og så Bruk.
  4. Velg en vare, kupong eller Play-saldo, eller gi en donasjon til et veldedig formål.
  5. Trykk på Bruk poeng.

Når du bruker poeng til å kjøpe varer i apper eller spill, eller til å støtte et veldedig formål, kan du ikke få pengene refundert.

Finn og bruk kuponger du har vekslet inn i poeng

Rabatten din blir automatisk brukt når du kjøper noe i en app som oppfyller vilkårene for kupongen. Eventuelle kuponger som veksles inn i poeng, utløper etter ett år.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play Points.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Poenglogg.
Finn og bruk varer i apper eller spill du har vekslet mot poeng
Åpne appen eller spillet for å finne varen du har kjøpt med poeng.
Bruk poeng for å få Google Play-saldo
Eventuell Google Play-saldo du har fått ved å veksle inn poeng, utløper etter ett år. Finn ut hva du kan kjøpe med Google Play-saldo.
Bruk poeng for å støtte et veldedig formål
  • Hvis du bruker poeng til å støtte et veldedig formål, blir poengene returnert til Google. Du donerer ikke poeng eller penger til organisasjonen du velger. Google er ikke en veldedig organisasjon i henhold til 501(c)(3).
  • Google har til hensikt å gi et tilsvarende beløp til den veldedige organisasjonen du har valgt, men kan gjøre substitusjoner hvis Google mener det er nødvendig (for eksempel for å overholde gjeldende lov og rett eller hvis det ikke er mulig å gjennomføre den planlagte donasjonen). Ideelle organisasjoner er ikke godkjent av Google.