Bruk poeng i Google Play-butikken

Du kan bruke poeng for å få
  • varer i apper eller spill
  • kuponger for å kjøpe varer i apper eller i spill til nedsatt pris
  • Google Play-saldo
  • Partners Rewards

Bruk poeng

Tips: Hvis en vare er nedtonet, kan det hende du ikke har nok poeng til å kjøpe den. Sjekk hvor mange poeng du har.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play-poeng og så Bruk.
  4. Velg en vare, kupong eller Play-saldo, eller gi en donasjon til et veldedig formål.
  5. Trykk på Bruk poeng.

Når du bruker poeng til å kjøpe varer i apper eller spill, eller til å støtte et veldedig formål, kan du ikke få pengene refundert.

Finn ut mer om refusjonsretningslinjene for Play-poeng.

Finn og bruk kuponger du har vekslet inn i poeng

Rabatten din blir automatisk brukt når du kjøper noe i en app som oppfyller vilkårene for kupongen. Eventuelle kuponger som veksles inn i poeng, utløper etter ett år.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play Points.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Poenglogg.
Finn og bruk varer i apper eller spill du har vekslet mot poeng
Åpne appen eller spillet for å finne varen du har kjøpt med poeng.
Bruk poeng for å få Google Play-saldo
Eventuell Google Play-saldo du har fått ved å veksle inn poeng, utløper etter ett år. Finn ut hva du kan kjøpe med Google Play-saldo.
Bruk poeng til å betale for bestillinger
I kvalifiserte land kan du bruke noen poengbelønninger til å betale for deler av bestillinger og bruke en annen betalingsmåte til å betale for resten kjøpet. Du kan gjøre dette i kassen. Poengene trekkes når transaksjonen starter. Hvis transaksjonen mislykkes, blir poengene returnert til kontoen din i løpet av 1–7 dager, avhengig av betalingsmåten du har brukt.
Bruk poeng for å få kuponger fra tredjeparter
Når du bytter inn Play-poeng mot kuponger fra tredjeparter, lagres de i Fordeler-fanen.
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play Points.
  4. Trykk på Fordeler.