Aanmelden voor Google Play Points

Google Play Points is een loyaliteitsprogramma waarmee je punten en beloningen kunt verdienen via de Google Play Store.

Met Google Play Points kun je:

• punten verdienen voor aankopen van digitale content, in-app-items en downloads via de Google Play Store,
  • punten gebruiken om kortingsbonnen, in-app-items of Google Play-tegoed te krijgen,
  • meer voordelen, beloningen en punten krijgen naarmate je level hoger wordt.
De content die je kunt kopen en waarmee je punten kunt verdienen, is afhankelijk van je land.

Je verdient 1 punt voor elke 1 EUR die je besteedt op Google Play. Als je binnen een kalenderjaar genoeg punten hebt verdiend, krijg je een hoger level. Dit betekent dat je meer punten en voordelen verdient. Hoe hoger het level, hoe meer punten je verdient. Meer informatie over levels, voordelen en speciale voordelen.

Wat je nodig hebt

Als je je wilt aanmelden voor Google Play Points, moet je aan de volgende criteria voldoen:

Opmerking: Levels, voordelen en programmadetails kunnen per land verschillen.

Aanmelden voor Google Play Points

Op je mobiele apparaat:

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Play Points.
  4. Tik op Deelnemen.

Op je computer:

1. Open de Play Store.
  2. Klik links op Play Points.
  3. Klik op Deelnemen.

Als je geen betaalmethode hebt, wordt je misschien gevraagd om een betaalmethode toe te voegen.