Få den nye Google Nyheter-appen

Nye Google Nyheter Google Nyheter-appen erstatter:

• Google Play Aviskiosk Google Play Aviskiosk
  • Google Nyheter og vær Google Nyheter

De fleste som tidligere hadde Play Aviskiosk, får automatisk den nye appen. Personer som brukte Nyheter og vær-appen, kan laste ned den nye appen.

Land der du ikke får den nye Google Nyheter-appen ennå
Google Nyheter-appen er utilgjengelig i enkelte land. Google Play Aviskiosk kommer imidlertid til å fortsette å fungere en stund.
Google Nyheter-appen er for eksempel utilgjengelig i Danmark, Finland og Spania.

Skaff deg den nye appen

Hvis du brukte Play Aviskiosk

De fleste som tidligere hadde Play Aviskiosk, får automatisk den nye appen. Hvis du ikke får appen automatisk, kan du laste ned den nye Google Nyheter-appen fra Google Play.

Folk i utvalgte land fortsetter å bruke Play Aviskiosk-appen. Se eksempler på land.

Hvis du brukte Nyheter og vær-appen

Du kan laste ned den nye Google Nyheter-appen fra Google Play

Finn det du ønsker, i nye Google Nyheter

• Trykk på Overskrifter Overskrifter for de siste hovedoppslagene.
  • For å fordype deg i en nyhetssak uten personlig tilpasning, trykk på Alt om emnet Alt om emnet.
  • For å se flere nyhetssaker om bestemte emner i «For deg», følg emner:
    • Søk etter et sted for lokal dekning. Trykk så på Følg Følg.
    • For å se flere nyhetssaker fra en bestemt utgiver, søk etter den aktuelle kilden. Trykk så på Følg Følg.
    • For å lage egne emner, søk etter interessene dine. Trykk så på Følg Følg.
  • De eksisterende abonnementene dine og kildene du allerede leser, finner du i Favoritter Favoritter.
  • Oppdag nye publikasjoner og utgivere i Aviskiosk Aviskiosk.

Merk: Noen av disse funksjonene er bare tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.