Kom godt i gang med Google Nyheder

Google Nyheder hjælper dig med at organisere, finde og forstå nyhederne. Du kan ændre dine indstillinger for at finde flere af den type historier, du interesserer dig for.

Vigtigt!

• Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, har andre muligvis ikke fuld adgang, før de også betaler for den.

Tilpas dit nyhedsfeed

Find de seneste og vigtigste nyheder

1. Gå til Google Nyheder på din computer.
  2. Klik på Tophistorier Overskrifter øverst til venstre.
  3. Klik på Se mere om denne historie Se mere for at læse en historie.

Find flere historier om dine yndlingsemner

• Sådan finder du historier baseret på et sted:
    1. Søg efter et sted i søgefeltet øverst på skærmen.
    2. Klik på Følg Følg.
  • Sådan finder du historier baseret på en udgivelse:
    1. Søg efter udgivelseskilden i søgefeltet øverst på skærmen.
    2. Klik på Følg Følg.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

• Sådan finder du indhold baseret på dine interesser: Klik på Til dig Til dig.
  • Sådan læser du en historie med forskellige perspektiver og kontekster: Klik på Se mere om denne historie Se mere.

Sådan kan du forbedre, hvad du får vist i Google Nyheder

Du kan tilpasse Google Nyheder, så du får vist flere historier, der passer til dine interesser. Se, hvordan du får mere personligt tilpassede nyheder i Google Nyheder.