Kom godt i gang med Google Nyheder

Google Nyheder hjælper dig med at organisere, finde og forstå nyhederne. Du kan ændre dine indstillinger for at finde flere af den type historier, du interesserer dig for.

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.

Tilpas feedet Til dig og Følger

Find flere historier om dine yndlingsemner

• Sådan finder du historier baseret på et sted:
    1. Søg efter et sted i søgefeltet øverst på skærmen.
    2. Klik på Følg Følg.
  • Sådan finder du historier baseret på en udgivelse:
    1. Søg efter udgivelseskilden i søgefeltet øverst på skærmen.
    2. Klik på Følg Følg.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

• Sådan finder du indhold baseret på dine interesser: Klik på Til dig øverst.
  • Sådan læser du en historie med forskellige perspektiver og kontekster: Klik på Se mere Se mere.

Sådan kan du forbedre, hvad du får vist i Google Nyheder

Du kan tilpasse Google Nyheder, så du får vist flere historier, der passer til dine interesser. Se, hvordan du får mere personligt tilpassede nyheder i Google Nyheder.