Kom godt i gang med Google Nyheder

Google Nyheder hjælper dig med at organisere, finde og forstå nyhederne. Du kan ændre dine indstillinger for at finde flere af den type historier, du interesserer dig for.

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.

Åbn Google Nyheder

Download appen Google Nyheder for at komme godt i gang.

Lande, hvor appen Google Nyheder ikke er tilgængelig

Appen Google Nyheder er ikke tilgængelig i visse lande, men Google Play Bladkiosk er tilgængelig.

Appen Google Nyheder er f.eks. ikke tilgængelig i Danmark, Finland og Spanien.

Tilpas feedet Til dig og Følger

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.
  • Tryk på Overskrifter Overskrifter for at finde de nyeste tophistorier.
  • Tryk på Se mere om denne historie Se mere for at læse en historie med forskellige perspektiver og kontekster.
  • Søg efter dine interesser for at følge emner, kilder og lokationer. Tryk derefter på Følg Følg.

Du kan finde, læse og få de nyeste oplysninger om dine yndlingsemner, -abonnementer og -kilder i Følger Følg.

Sådan kan du forbedre, hvad du får vist i Google Nyheder

Du kan tilpasse Google Nyheder, så du får vist flere historier, der passer til dine interesser. Se, hvordan du får mere personligt tilpassede nyheder i Google Nyheder.