Brug Android Instant Apps

Bemærk! Android Instant Apps er i øjeblikket kun tilgængelig på nogle enheder.

Med Android Instant Apps kan du bruge apps uden at installere dem på din enhed.

Brug Instant Apps

Sådan fungerer Android Instant Apps

Når du trykker på et link, kontrollerer Google Play, om der er en app, som kan åbne linket. Linket åbnes i appen (hvis den er tilgængelig), hvis du ikke allerede har installeret appen på din enhed.
En instant app indlæser kun de dele af appen, der er nødvendige for at foretage den aktuelle handling. Delene af appen og de data, de opbevarer, føjes midlertidigt til enheden. Se "Ryd data for en bestemt instant app" nedenfor for at fjerne dataene.
Bemærk! Du kan til enhver tid slå Android Instant Apps fra. Følg vejledningen under "Slå Instant Apps til eller fra" ovenfor.

Se dine seneste instant apps

Du kan se de instant apps, du har brugt for nylig:
  1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Gå til Google Google Søgningog såInstant Apps.
  3. Tryk på en app for at se flere oplysninger om brugen af den. De instant apps, du har brugt, vises også på listen over seneste apps på din telefons oversigtsmenu Oversigt.

Installer en app

Du kan bruge en instant app uden at installere den på din enhed. Hvis du vil bruge appen jævnligt eller offline, kan du installere den. Du finder appen i Play Butik eller i menuen for Instant Apps:

Installer appen via Google Play Butik

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Søg efter appen.
  3. Vælg appen.
  4. Tryk på Installer.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen på din enhed.

Installer appen via menuen for Instant Apps

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Gå til Google Google Søgningog såInstant Apps.
  3. Tryk på den app, du vil installere.
  4. Tryk på Installer
  5. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen på din enhed.

Ryd data for en bestemt instant app

Du kan rydde dataene for en instant app, du har brugt:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Gå til Google Google Søgningog såInstant Apps.
  3. Tryk på den instant app, du vil ændre indstillingen for.
  4. Tryk på Ryd appdata

Tip! Du kan også gå til din kontoside for at administrere apps, du har knyttet til din Google-konto. Bemærk, at oplysninger, du har delt med udvikleren, er underlagt udviklerens privatlivspolitik, så du skal kontakte udvikleren, hvis du vil administrere disse oplysninger.

Administrer tilladelser for Instant Apps

Du styrer stadig tilladelser og adgang til dine oplysninger for en instant app på samme måde som for en installeret app. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine tilladelser

Hjælp til Instant Apps

Hvis du har problemer med Android Instant Apps, kan du få hjælp og foretage fejlfinding af problemet.