Abonneren via Google

Je kunt je rechtstreeks abonneren op online content van bepaalde kranten via een browser op je mobiele apparaat of op je computer.

Een abonnement activeren via Google

Als je content leest waarvoor een abonnement is vereist, selecteer je Abonneren via je Google-account of Abonneren via Google om een abonnement te starten. Je kunt worden gevraagd om een abonnementsaanbieding te kiezen en je betaalmethode en factuuradres te bevestigen.

Een bestaand abonnement toevoegen aan je Google-account

Als je al een abonnement hebt maar wordt gevraagd om je te abonneren op een Google-product, zoals Google Nieuws, Kiosk of Zoeken, selecteer je Ben je al abonnee?. Log vervolgens in met het e-mailadres waarmee je het abonnement hebt gekocht. Mogelijk zie je de optie om je abonnement toe te voegen aan je Google-account, zodat je overal waar je op je Google-account bent ingelogd de abonnementscontent kunt bekijken.

Je kunt ook digitale versies van je gedrukte abonnementen toevoegen aan Google Play of de Google Nieuws- en Kiosk-apps. Meer informatie over digitale abonnementen voor drukwerkabonnees.

Bekijk meer informatie over hoe je al je gekoppelde abonnementen kunt bekijken in Mijn account. Onder abonnementen kunnen Google-producten, externe services en services in de Play Store vallen.

Als je niet wilt dat een abonnement in je Google-account wordt weergegeven, ga je naar Abonnementen en selecteer je Ontkoppelen.

Je abonnement wordt niet opgezegd of gewijzigd. Je ziet echter geen personalisatie meer op basis van je abonnementen voor Google-producten.

Abonnementen in zoekresultaten

Mogelijk wordt content van je gekoppelde abonnementen weergegeven in je zoekresultaten van Google. Je kunt dit uitschakelen in Zoekinstellingen.