Sisällön tilaaminen ja lataaminen Googlen kautta

Voit tilata tiettyjen sanomalehtien verkkosisältöä suoraan mobiililaitteen tai tietokoneen selaimella.

Tilauksen aloittaminen Googlen kautta

Jos lukemasi sisältö edellyttää tilausta, voit aloittaa sellaisen valitsemalla Subscribe with your Google Account tai Subscribe with Google. Sinua voidaan pyytää valitsemaan tilaustarjous sekä vahvistamaan maksutapa ja laskutusosoite.

Nykyisen tilauksen lisääminen Google-tilille

Jos sinulla on jo tilaus, mutta näet Google Uutisissa, Lehtikioskissa, Haussa tai muussa Google-tuotteessa tilauspyynnön, valitse Oletko jo tilaaja?. Kirjaudu sitten sisään samalla sähköpostiosoitteella, jolla ostit tuotteen. Voit ehkä lisätä tilauksen Google-tilillesi, jolloin näet tilaamasi sisällön aina, kun olet kirjautunut Google-tilillesi.

Voit myös lisätä digitaalisia versioita painetun version tilauksistasi Google Play‑ tai Google Uutiset- ja Lehtikioski-sovelluksiin.Lue lisää digitaalisista tilauksista painetun version tilaajille.

Katso ohjeet kaikkien linkitettyjen tilausten näkemiseen Oma tili ‑kohdasta. Tilaukset voivat sisältää Google-tuotteita, ulkopuolisia palveluita ja Play Kaupan palveluita.

Jos et halua tilauksen näkyvän Google-tililläsi, siirry Tilaukset-kohtaan ja valitse Poista linkitys.

Tilaustasi ei peruuteta tai muuteta. Et enää näe tilauksiisi perustuvaa personointia Google-tuotteissa.

Juttujen ja numeroiden lataaminen offline-tilassa luettaviksi

Jos olet aiemmin ostanut aikakauslehtiä, voit ladata ne luettaviksi offline-tilassa.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta kuvaasi oikeasta ylänurkasta.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Ota Lataaminen-kohdassa käyttöön haluamasi latausasetukset:
    • Lataa vain Wi-Fillä
    • Lataa vain laturi kytkettynä
    • Automaattisesti ladattavien numeroiden asetukset
      • Lataa painettu ja lite-versio tai Lataa vain lite-versio
      • Tallenna kaikki numerot tai Tallenna vain viimeisin numero

Latausten poistaminen

Jos haluat poistaa lataukset Android-laitteeltasi, valitse Poista kaikki lataukset. Jutut ja numerot ovat edelleen käytettävissä Google Uutisissa.

Tilaukset hakutuloksissa

Saatat nähdä linkitettyjen tilaustesi sisältöä Google-hakutuloksissasi. Voit poistaa tämän käytöstä hakuasetuksista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita