Abonner på indhold med Google

Du kan abonnere på onlineindhold fra udvalgte aviser og blade direkte i en browser på din mobilenhed eller computer.

Start et abonnement med Google

Hvis du læser indhold, som kræver abonnement, kan du oprette et ved at vælge Abonner med din Google-konto eller Abonner med Google. Du bliver muligvis bedt om at vælge et abonnementstilbud og bekræfte din betalingsmetode og faktureringsadresse.

Føj et eksisterende abonnement til din Google-konto

Hvis du allerede har et abonnement, men bliver bedt om at tegne abonnement i et Google-produkt såsom Google Nyheder, Bladkiosk eller Søgning, kan du vælge Er du allerede abonnent? og derefter logge ind med den mailadresse, du brugte til at købe abonnementet. Du kan muligvis vælge at føje dit abonnement til din Google-konto. På den måde kan du se dit abonnementsindhold overalt, hvor du er logget ind med din Google-konto.

Du kan også føje digitale versioner af dine abonnementer på trykte udgaver til Google Play eller Google Nyheder- og Bladkiosk-appen. Få flere oplysninger om digitale abonnementer til abonnenter på trykte udgaver.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan se alle dine tilknyttede abonnementer i Min konto. Abonnementer kan omfatte Google-produkter, tjenester uden for Google og dem i Play Butik.

Fjern et tilknyttet abonnement

Hvis Google ikke skal kunne se et abonnement, skal du gå til Abonnementer og vælge Fjern tilknytning.

Dit abonnement bliver ikke opsagt eller ændret, men du får ikke længere vist tilpasset indhold baseret på dit abonnement i Google-produkter.

Abonnementer i søgeresultaterne

Du kan få vist indhold fra din tilknyttede abonnementer i Googles søgeresultater. Du kan deaktivere dette i indstillingerne for søgning.