Play Butikk åpnes ikke, lastes ikke inn eller laster ikke ned apper

Prøv fremgangsmåten nedenfor for å løse problemer med Google Play. Den kan være til hjelp hvis
  • du ikke kan laste ned eller installere apper eller spill fra Google Play-butikken
  • du ikke kan laste ned musikk, filmer, TV-serier eller annet innhold fra Google Play
  • Google Play Butikk-appen ikke åpnes, ikke lastes inn eller kræsjer etter at den åpnes
  • nedlastinger og appoppdateringer stopper opp og ikke fullføres

Hvis du har et problem med en app som allerede er lastet ned på enheten din, kan du kontakte apputvikleren for å få hjelp. Hvis ingen apper fungerer på enheten, må du kontakte enhetsprodusenten for å få hjelp.

Trinn 1: Sjekk at du har en sterk Wi-Fi-tilkobling eller mobil datatilkobling.

Først må du sørge for at du har en sterk Internett-forbindelse. Det er best hvis du kan koble til et Wi-Fi-nettverk. Hvis du ikke har tilgang til Wi-Fi, må du sørge for at du har en sterk mobil datatilkobling. Prøv deretter å laste ned på nytt.

Få mer hjelp med tilkoblingsproblemer på Android-enheter

Trinn 2: Tøm bufferen og fjern dataene i Play-butikken

Appen blir startet på nytt, noe som kan føre til at problemene løses.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på enheten.
  2. Rull ned, og trykk på Google Play Butikk Google Play.
  3. Trykk på Lagring og deretter Tøm buffer.
  4. Trykk deretter på Fjern data.
  5. Åpne Play-butikken igjen, og prøv å laste ned på nytt.

Trinn 3: Start enheten på nytt

Hvis du fortsatt ikke kan laste ned etter at du har tømt bufferen og fjernet dataene i Play-butikken, starter du enheten på nytt.

1. Trykk og hold inne av/på-knappen til menyen kommer opp.
  2. Trykk på Slå av eller Start på nytt hvis det er et alternativ.
  3. Trykk på OK for å bekrefte.
  4. Trykk og hold ved behov på av/på-knappen til enheten slås på igjen.

Prøv flere feilsøkingstrinn

Hvis disse trinnene ikke fungerer, kan du se andre feilsøkingstrinn.