Løs problemer med at downloade apps i Play Butik

Følg vejledningen nedenfor, hvis:
  • Downloads og appopdateringer går i stå og ikke kan gennemføres.
  • Du ikke kan downloade eller installere apps eller spil fra Google Play Butik.
  • Du ikke kan downloade bøger eller andet indhold fra Google Play.

Hvis du slet ikke kan åbne Play Butik-appen, kan du prøve at følge vejledningen i, hvordan du løser problemer med at åbne Play Butik-appen på din telefon.

Grundlæggende fejlfindingstrin

Tjek, at du har en stærk Wi-Fi- eller mobildataforbindelse

• Sørg for, at du har en god internetforbindelse.
  • Det er bedst, hvis du kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.
  • Hvis du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk, skal du sørge for, at du har en stærk mobildataforbindelse.

Når du har tjekket din internetforbindelse, kan du prøve at downloade igen. Du kan få yderligere hjælp til forbindelsesproblemer ved at gå til Løs problemer med internetforbindelse på Android-enheder.

Tjek din lagerplads

• Hvis din enhed er ved at løbe tør for lagerplads, kan det forhindre apps i at blive downloadet og installeret.
  • Din enhed er muligvis ved at løbe tør for lagerplads, hvis:
    • Du får en notifikation vedrørende lagerplads.
    • Der er mindre end 1 GB ledig lagerplads på din enhed.
  • Du kan få hjælp med utilstrækkelig lagerplads på Android-enheder ved at gå til Frigør plads.

Søg efter systemopdateringer til Android

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på System og derefter Avanceret og derefter Systemopdatering.
  3. Din opdateringsstatus vises.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at downloade eller installere opdateringer.
Tip! Hvis din enhed har Android 2.2 eller en ældre version, fungerer Google Play muligvis ikke korrekt. Kontakt producenten af din enhed for at få hjælp.

Find og løs problemer med kun én app

Prøv at følge disse fejlfindingstrin, hvis du oplever problemer, når du forsøger at downloade en bestemt app.

Tjek, om appen er tilgængelig for din enhed

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Find den app, du vil downloade, og tryk på den.
  3. På appens side kan du se, om appen er tilgængelig for din enhed.
    • Hvis den ikke er tilgængelig, kan du ikke downloade den.

Afinstaller appen, og geninstaller den bagefter

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder og derefter Administrer.
  4. Tryk på navnet på den app, du vil slette og derefter Afinstaller.
  5. Tryk på Installer eller Aktivér for at geninstallere den.

Hvis du stadig ikke kan downloade appen, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin.

Flere trin til fejlfinding

Hvis du har prøvet alle trinene ovenfor, men stadig ikke kan downloade apps, kan du prøve trinene nedenfor. Prøv at downloade en app igen efter hvert trin for at tjekke, om det løste problemet.

Luk Play Butik, og åbn appen igen bagefter

1. Stryg opad fra bunden af skærmen på din Android-enhed, hold fingeren nede, og giv derefter slip.
  2. Stryg opad på Play Butik-appen for at lukke den.
  3. Åbn Play Butik igen.

Afinstaller og geninstaller opdateringer til Play Butik

1. Sørg for, at du har forbindelse til et pålideligt Wi-Fi-netværk.
  2. Find Play Butik-appen på enhedens eller appens startskærm.
  3. Hold fingeren nede på Play Butik-appen.
  4. Tryk på Appinfo Oplysninger.
  5. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Afinstaller opdateringer.
  6. Tryk på OK, hvis du bliver spurgt, om du vil gendanne fabriksversionen af Play Butik-appen.

Genstart din enhed

1. Hold afbryderknappen inde.
  2. Tryk på Sluk eller Genstart.
  3. Hold om nødvendigt afbryderknappen inde, indtil enheden tænder igen.

Ryd din cache og dine dataene i Google Play-tjenester

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Google Play-tjenester.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Fjern din Google-konto, og tilføj den igen

Når du fjerner din konto, fjernes nogle af oplysningerne fra din enhed. Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige oplysninger, inden du gennemfører dette trin.

Se, hvordan du fjerner din konto og tilføjer den igen.

Ryd cachen og dine data for Play Butik

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Google Play Butik.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Ryd din cache og dataene i Downloadadministrator

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Appinfo eller Se alle apps.
  3. Tryk på Downloadadministrator.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd cache.
  5. Tryk på Ryd lagerplads og derefter Ryd alle data og derefter OK.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet alle trinene ovenfor, men stadig oplever problemer, anbefaler vi, at du kontakter appudvikleren eller gendanner enhedens fabriksindstillinger.