Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Rediger, hvordan du åbner instant-apps fra links

Du kan ændre dine indstillinger for at vælge, om links skal åbnes som instant-apps eller websites. Hvis du aktiverer "Opgrader weblinks" og klikker på bestemte links, åbnes der muligvis en instant-app, og du kan bruge nogle af appens funktioner uden at installere den fulde app. Hvis indstillingen er deaktiveret, åbnes links som websites. Få flere oplysninger om instant-apps.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Google Play Instant.
  4. Aktivér eller deaktiver Opgrader weblinks.

Selv når denne indstilling er deaktiveret, kan du altid prøve instant-apps ved at klikke på brandede Google Play-links.

Tip! Hvis du ikke kan se Google Play Instant i dine indstillinger, er tjenesten muligvis ikke tilgængelig på din type enhed.

Få flere oplysninger om instant-apps

Når du klikker på et link til en app (i søgeresultater, mails, annoncer eller andet), åbnes nogle apps muligvis med Google Play Instant, så du kan prøve dem, før du installerer. Disse apps kaldes "instant-apps", og de giver dig mulighed for at prøve nogle af appens funktioner, uden at du behøver at installere selve appen.