Be om refusjon for Google Play-kjøp

Følg veiledningen i følgende tilfeller:

• Hvis det er mindre enn 48 timer siden du kjøpte en app eller kjøpte noe i en app, kan du be om refusjon via Google Play.
  • Hvis du har kjøpt musikk, filmer, bøker eller annet innhold, kan det hende du kan be om refusjon etter at det har gått 48 timer. (Se retningslinjene nedenfor).

Du får vanligvis en avgjørelse i løpet av 15 minutter, men det kan ta opptil fire virkedager.

Hvis du ikke ser kjøpet ditt i listen over nylige kjøp, kan du be om refusjon via Google Play-nettstedet.

1. Åpne en mobilnettleser (for eksempel Chrome).
  2. Skriv inn play.google.com øverst.
  3. Trykk på Meny Menyog så Konto og så Kjøpslogg.
  4. Velg Be om refusjon eller Rapportér et problem i bestillingen, og velg alternativet som beskriver situasjonen din.
  5. Fyll ut skjemaet, og skriv at du vil ha refusjon.
  6. Du ser en melding der det står «Takk for at du gir oss beskjed om dette». Deretter får du en e-post med refusjonsavgjørelsen. Denne sendes vanligvis i løpet av 15 minutter, men det kan også ta opptil fire virkedager.

Merk:

• Hvis du har flere refusjonsforespørsler, gjentar du disse trinnene for hver vare du har kjøpt.
  • Hvis du ikke ser bestillingen, kan det hende du brukte en annen Google-konto til å fullføre kjøpet. Finn ut hvordan du bytter konto.

Rapportér belastninger fra personer du ikke kjenner

Viktig: Sjekk om et familiemedlem eller en venn har brukt betalingsmåten din til å gjennomføre det aktuelle kjøpet. Det kan hende de mister muligheten til å betale med Google etter at kravet ditt er bekreftet.
Hvis du ser en belastning fra Google Play som ikke ble utført av deg eller noen du kjenner, kan du rapportere det som en uautorisert belastning innen 120 dager etter transaksjonen-