En Android-app fungerar inte som den ska på min Chromebook

När du använder Android-appar på en Chromebook kan vissa funktioner fungera på ett annat sätt än på Android-enheter. Om din Chromebook till exempel inte har någon pekskärm kanske appen fungerar med en mus i stället för en pekskärm.

Om det inte går att öppna en app, om den kraschar eller andra allvarliga fel uppstår testar du följande steg:

Testa att åtgärda problemet

Många vanliga problem med appar kan åtgärdas på följande sätt:

1. Stäng av din Chromebook och slå på den igen.
  2. Kontrollera internetanslutningen.
  3. Rensa appdata och cacheminnet.

Be utvecklaren om hjälp

Om en app inte fungerar som den ska är det bäst att vända sig till apputvecklaren.