Få hjälp från Google Play

Vi hjälper dig om det uppstår problem när du använder Google Play. Du kan leta efter svar i hjälpcentret, ställa frågor till våra experter eller kontakta våra supporttekniker via chatt eller e-post.

Hitta svaret i hjälpcentret för Google Play

Få svar på vanliga problem. Kom igång genom att söka efter problemet i sökfältet högst upp på den här sidan eller leta upp problemet nedan:

Få hjälp av en grupp experter på hjälpforumet för Google Play

På forumet finns en aktiv expertgrupp som kan hjälpa till med Google Play. Bläddra igenom tidigare diskussioner eller ställ en egen fråga och be om råd.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret