Tilauksen peruuttaminen, keskeyttäminen tai muuttaminen Google Playssa

Google Play ‑tilaukset uusiutuvat automaattisesti, ellet lopeta tilausta.

Muista kirjautua sille Google-tilille, joka sisältää tilauksesi.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen omatoimisesti ohjeidemme avulla.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen osoitteessa play.google.com

Sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

1. Siirry tietokoneella Google Playn tilauksiin.
  2. Valitse peruttava tilaus.
  3. Valitse Ylläpidä ja sitten Peru tilaus.
  4. Valitse vahvistuksen ponnahdusikkunasta Kyllä.
Jos sinulla on tilaus sovelluksessa, joka poistetaan Google Playsta, tuleva tilauksesi perutaan. Aiempia tilauksia ei hyvitetä.

Peruuttamisen seuraukset

Kun peruutat tilauksen, voit edelleen käyttää sitä maksamasi ajan.

Jos esimerkiksi teet 1. tammikuuta vuoden mittaisen tilauksen, jonka hinta on 10 $, ja peruutat tilauksesi 1. heinäkuuta, ja päätät peruuttaa tilaukseni 1. heinäkuuta:

• Voit käyttää tilausta 31. joulukuuta asti.
  • Sinulta ei veloiteta uutta 10 $:n vuositilausmaksua seuraavan tammikuun 1. päivänä.
  • Menetät pääsyn tilauksen sisältämiin maksullisiin sovelluksiin ja peleihin, sovelluksen sisäisiin ostoksiin sekä mainosvapaisiin käyttökokemuksiin.

Mitä tapahtuu Play Passin perumisen jälkeen

Play Passista asentamasi sovellukset ja niiden data säilyvät laitteellasi.

Play Passin kautta hankittu sisältö:

• Maksullisissa sovelluksissa sinua kehotetaan ostamaan kyseinen sovellus tai tilaamaan Play Pass.
  • Sovelluksen sisäiset ostokset poistetaan, mutta ne ovat saatavilla yksittäisinä ostoksina.
  • Mainoksia näkyy taas sovelluksissa, joista ne oli poistettu.
  • Jos liityt Play Passiin uudelleen, kaikki tämä sisältö on taas saatavilla.

Tilauksen palauttaminen tai uudelleentilaaminen

Vinkki: Kaikkia tilauksia ei välttämättä voi tehdä uudelleen.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset.
  4. Valitse tilaus.
  5. Valitse Tilaa uudelleen.

Hyvitykset tilauksista

Jos haluat lisätietoja tilausten hyvityksistä, esimerkiksi ennakkomaksupaketeista, lue lisää Google Playn hyvityksistä.

Tilauksen keskeyttäminen

Jotkut sovellukset antavat mahdollisuuden keskeyttää tilauksen. Kun keskeytät tilauksen, tilaus keskeytetään nykyisen laskutuskauden lopussa.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse keskeytettävä tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Keskeytä maksut.
  6. Valitse maksujen keskeytyksen ajanjakso.
  7. Valitse Vahvista.

Keskeytetyn tilauksen jatkaminen

Voit jatkaa tilausta milloin tahansa.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jonka haluat aloittaa uudelleen.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Palauta. Tilauksesi alkaa uudelleen välittömästi.

Tilausten muuttaminen

Tilausten ja uusimispäivien tarkistaminen
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Tarkista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
Tilauksen maksutavan muuttaminen

Tilaus veloitetaan uusimispäivänä samalta maksutavalta, jolla maksoit alkuperäisen tilauksen. Uusiminen saattaa tapahtua jo 24 tuntia ennen tilausjakson alkua.

Voit vaihtaa maksutavan näin:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset.
  4. Valitse päivitettävän tilauksen vierestä Hallinnoi.
  5. Valitse ensisijaisen maksutavan vierestä Päivitä.

Tärkeää: Jos maksutapasi hylätään tai sen kate ei riitä, tilauksesi voidaan peruuttaa. Jos näin käy, tee tilaus uudelleen.

Vaihto tilausten ja ennakkomaksupakettien välillä

Jos sovelluskehittäjät sallivat sen, voit vaihtaa ennakkomaksupaketista toistuvaan tilaukseen tai toistuvasta tilauksesta ennakkomaksupakettiin.

Maksut käsitellään heti vaihdon yhteydessä. Aktiivisen tilauksen tai paketin jäljellä olevat päivät lisätään uuteen tilaukseen.

Vinkki: Voit tarkistaa, onko tilauksesi toistuva vai ennakkomaksupaketti, kirjautumalla sisään Tilaukset-kohdassa.

Ennakkomaksupaketin vaihtaminen:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse sovellus, jossa on mahdollista vaihtaa ennakkomaksupaketti tilaukseen tai tilaus ennakkomaksupakettiin.
  4. Valitse Hallinnoi.
  5. Valitse paketti, johon haluat vaihtaa.
  6. Valitse vahvistuksen ponnahdusikkunasta Kyllä.