Tilauksen peruuttaminen, keskeyttäminen tai muuttaminen Google Playssa

Google Play ‑tilaukset uusiutuvat automaattisesti, ellet lopeta tilausta.

Muista kirjautua sille Google-tilille, joka sisältää tilauksesi.

Tilauksen peruuttaminen

Sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse peruutettava tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Peruuta tilaus.

Jos sovellukseesi liittyy tilaus ja sovellus poistetaan Google Playsta, tuleva tilauksesi perutaan. Aiempia tilauksiasi ei hyvitetä.

Peruuttamisen seuraukset

Kun peruutat tilauksen, voit edelleen käyttää sitä maksamasi ajan.

Jos esimerkiksi teet 1. tammikuuta vuoden mittaisen tilauksen, jonka hinta on 10 $, ja peruutat tilauksesi 1. heinäkuuta, ja päätät peruuttaa tilaukseni 1. heinäkuuta:

• Voit käyttää tilausta 31. joulukuuta asti.
  • Sinulta ei veloiteta uutta 10 $:n hintaista vuositilausta seuraavan tammikuun 1. päivänä.

Tilauksen uusiminen tai palauttaminen

Jos tilauksesi on peruutettu, mutta edelleen aktiivinen:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse palautettava tilaus.
  5. Valitse Palauta.

Huom. Kaikkia tilauksia ei välttämättä voi palauttaa.

Jos peruutat tilauksesi ja tilauksesi jäljellä oleva aika on vanhentunut, lisää tilaus uudelleen.

Tilauksien hyvitykset

Lue lisää hyvityksistä tilausten yhteydessä artikkelista Google Playn palautukset ja hyvitykset.

Tilauksen keskeyttäminen

Jotkut sovellukset antavat mahdollisuuden keskeyttää tilauksen. Kun keskeytät tilauksen, tilaus keskeytetään nykyisen laskutuskauden lopussa.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse keskeytettävä tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Keskeytä maksut.
  6. Valitse maksujen keskeytyksen ajanjakso.
  7. Valitse Vahvista.

Keskeytetyn tilauksen maksujen uudelleen käynnistäminen

Voit jatkaa tilausta milloin tahansa.

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jonka haluat aloittaa uudelleen.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Palauta. Tilauksesi alkaa uudelleen välittömästi.

Tilausten muuttaminen

Tilausten ja uusimispäivien tarkistaminen:
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Tarkista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
Tilauksen maksutavan muuttaminen

Tilaus veloitetaan uusimispäivänä samalta maksutavalta, jolla maksoit alkuperäisen tilauksen. Uusittu tilaus saattaa alkaa jo 24 tuntia ennen tilausjakson alkua.

Voit vaihtaa maksutavan näin:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com
  2. Tarkista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse vasemmalta Omat tilaukset.
  4. Etsi tilaus, jonka maksutapaa haluat muuttaa.
  5. Valitse Hallinnoi
  6. Valitse maksutavan vierestä Päivitä.

Jos maksutapasi hylätään tai sillä ei ole riittävästi katetta, tilauksesi voidaan peruuttaa. Jos näin käy, määritä tilaus uudelleen.

Tilausjakson muuttaminen

Voit muuttaa tilausjaksoa vain puhelimella.

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse päivitettävä tilaus.
  5. Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:
    • Jos tilaus on aktiivinen, valitse Hallinnoi.
    • Jos haluat korjata maksutavan, valitse Päivitä.
  6. Päivitä maksutapa ohjeiden mukaisesti.

Jos et näe Muuta tilausta ‑kohtaa, sovellus ei ehkä voi muuttaa tilaustasi.