Lahjakorttipalkintojen lunastaminen

Joihinkin lahjakortteihin liittyy kampanjoita, joissa lahjakortin lunastaja saa ylimääräisen palkinnon. Palkinto voi olla esimerkiksi vuokraelokuva, ladattavaa musiikkia, sovelluksen sisäinen tuote tai muuta digitaalista sisältöä. Saat palkinnon lunastaessasi lahjakortin tai tarjouskoodin.

Palkintojen lunastaminen

Saat palkinnon lunastaessasi Google Play Kauppa -sovelluksessa lahjakortin, johon liittyy palkintokampanja:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenLunasta.
  3. Anna lahjakortin koodi.
  4. Näet vahvistuksen, kun lahjakortin lunastaminen onnistuu.
  5. Saat myös ilmoituksen palkinnosta. Palkinto tallennetaan tilillesi. Seuraavaksi:
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin. Katso ohjeet alta kohdasta Tallennettujen palkintojen katselu.

Huom. Jos palkinto on sovelluksen sisäinen tuote, voit lunastaa sen vain Play Kauppa -sovelluksessa lahjakortin lunastamisen yhteydessä. Jos lunastat lahjakortin osoitteessa play.google.com, palkinto lisätään tilillesi, mutta se täytyy erikseen lunastaa laitteella sovelluksessa. Alla kohdassa ”Tallennettujen palkintojen katselu” on lisätietoja lahjojen etsimisestä ja käyttämisestä Play Kauppa -sovelluksessa.

Tallennettujen palkintojen katselu

Näin voit katsella ja käyttää tilillesi tallennettuja palkintoja:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenTilija sittenPalkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.

Palkintojen lunastamisen ongelmatilanteita

Sovelluksen sisäinen tuote on jo olemassa

Jos omistat jo jonkin sovelluksen sisäisen tuotteen, et voi lunastaa sitä palkintona.

Sovelluksen sisäinen tuote voi olla esimerkiksi miekka, joka antaa pelihahmolle lisävoimia, tai avain, joka avaa sovelluksessa uusia ominaisuuksia.

Jos omistat jo tuotteen, jonka saisit palkintona, käytä omistamasi tuote ennen palkinnon lunastamista:

Vaihe 1: Käytä omistamasi sovelluksen sisäinen tuote

1. Avaa sovellus tai peli, johon sovelluksen sisäinen tuote liittyy.
  2. Käytä tuote.
  3. Jatka vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Käytä palkinto

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenTilija sittenPalkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.
Lunastin lahjakoodin tietokoneella

Jos palkinto on sovelluksen sisäinen tuote, voit lunastaa sen vain Play Kauppa -sovelluksessa lahjakortin lunastamisen yhteydessä.

Jos lunastat lahjakortin osoitteessa play.google.com, palkinto lisätään tilillesi, mutta se täytyy erikseen lunastaa laitteella sovelluksessa.

Näin näet palkinnon, joka sisältää sovelluksen sisäisen tuotteen, ja voit käyttää sen sovelluksessa:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenTilija sittenPalkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.
Lunastin lahjakoodin ei-tuetulla laitteella

Lahjakoodiin liittyvää palkintoa ei voi lunastaa, kun koodi lunastetaan ei-tuetulla laitteella.

Jos lunastat lahjakortin ei-tuetulla laitteella, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Lunasta lahjakortti uudelleen tuetulla laitteella, niin voit lunastaa palkinnon:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenLunasta.
  3. Anna jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä: "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alapuolella "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Nyt palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.
Lunastin lahjakoodin ei-tuetun operaattorin verkossa

Palkintoja ei voi välttämättä lunastaa laitteella kaikkien operaattoreiden verkoissa.

Jos lunastat lahjakortin laitteella ei-tuetun operaattorin verkossa, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Lunasta lahjakortti uudelleen laitteella tuetun operaattorin verkossa, niin voit lunastaa myös palkinnon:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenLunasta.
  3. Anna jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä: "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alapuolella "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Nyt palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.
Lunastin lahjakoodin maassa, jossa palkinto ei ole saatavilla

Palkintoja ei voi lunastaa maissa, joissa ne eivät ole saatavilla.

Jos lunastat lahjakortin maassa, jossa palkinnot eivät ole saatavilla, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Päivitä asuinmaasi Google Paymentsissa ja yritä lunastaa lahjakortti uudelleen:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sittenLunasta.
  3. Anna jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä: "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alapuolella "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Nyt palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.