Lahjakorttipalkintojen lunastaminen

Joihinkin lahjakortteihin liittyy kampanjoita, joissa lahjakortin lunastaja saa ylimääräisen palkinnon. Palkinto voi olla digitaalista sisältö, esimerkiksi vuokraelokuva, kirjan vuokraus tai sovelluksen sisäinen tuote. Saat palkinnon lunastaessasi lahjakortin tai tarjouskoodin.

Palkintojen lunastaminen

Saat palkinnon lunastaessasi Google Play Kauppa ‑sovelluksessa lahjakortin, johon liittyy palkintokampanja:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Lisää lahjakortin koodi.
  4. Näet vahvistuksen, kun lahjakortin lunastaminen on onnistunut.
  5. Saat myös ilmoituksen palkinnosta. Palkinto tallennetaan tilillesi. Seuraavaksi:
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin. Katso ohjeet alta kohdasta Tallennettujen palkintojen katselu.

Huom. Jos palkinto on sovelluksen sisäinen tuote, voit lunastaa sen vain Play Kauppa ‑sovelluksessa lahjakortin lunastamisen yhteydessä. Jos lunastat lahjakortin osoitteessa play.google.com, palkinto lisätään tilillesi, mutta se täytyy erikseen lunastaa laitteella sovelluksessa. Alla kohdassa ”Tallennettujen palkintojen näkeminen” on lisätietoja lahjojen etsimisestä ja käyttämisestä Play Kauppa ‑sovelluksessa.

Tallennettujen palkintojen näkeminen

Näin voit katsella ja käyttää tilillesi tallennettuja palkintoja:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Tili ja sitten Palkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.

Palkintojen lunastamisen ongelmatilanteita

Sovelluksen sisäinen tuote on jo olemassa

Jos omistat jo jonkin sovelluksen sisäisen tuotteen, et voi lunastaa sitä palkintona.

Sovelluksen sisäinen tuote voi olla esimerkiksi miekka, joka antaa pelihahmolle lisävoimia, tai avain, joka avaa sovelluksessa uusia ominaisuuksia.

Jos omistat jo tuotteen, jonka saisit palkintona, käytä omistamasi tuote ennen palkinnon lunastamista:

Vaihe 1: Käytä omistamasi sovelluksen sisäinen tuote

1. Avaa sovellus tai peli, johon sovelluksen sisäinen tuote liittyy.
  2. Käytä tuote.
  3. Jatka vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Käytä palkinto

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Tili ja sitten Palkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.
Lunastin lahjakoodin tietokoneella

Jos palkinto on sovelluksen sisäinen tuote, voit lunastaa sen vain Play Kauppa -sovelluksessa lahjakortin lunastamisen yhteydessä.

Jos lunastat lahjakortin osoitteessa play.google.com, palkinto lisätään tilillesi, mutta se täytyy erikseen lunastaa laitteella sovelluksessa.

Näin näet palkinnon, joka sisältää sovelluksen sisäisen tuotteen, ja voit käyttää sen sovelluksessa:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Tili ja sitten Palkinnot.
  3. Käytä palkinto noudattamalla ohjeita.
Lunastin lahjakoodin ei-tuetulla laitteella

Lahjakoodiin liittyvää palkintoa ei voi lunastaa, kun koodi lunastetaan ei-tuetulla laitteella.

Jos lunastat lahjakortin ei-tuetulla laitteella, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Lunasta lahjakortti uudelleen tuetulla laitteella saadaksesi palkinnon:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Lisää jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä. Näet ensin viestin "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alla "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Tämä tarkoittaa, että palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.
Lunastin lahjakoodin ei-tuetun operaattorin verkossa

Palkintoja ei voi välttämättä lunastaa laitteella kaikkien operaattoreiden verkoissa.

Jos lunastat lahjakortin laitteella ei-tuetun operaattorin verkossa, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Lunasta lahjakortti uudelleen laitteella tuetun operaattorin verkossa, niin voit lunastaa myös palkinnon:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Lisää jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä. Näet ensin viestin "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alla "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Tämä tarkoittaa, että palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.
Lunastin lahjakoodin maassa, jossa palkinto ei ole saatavilla

Palkintoja ei voi lunastaa maissa, joissa ne eivät ole saatavilla.

Jos lunastat lahjakortin maassa, jossa palkinnot eivät ole saatavilla, tilillesi lisätään kortin saldo mutta ei korttiin liittyvää palkintoa.

Päivitä asuinmaasi Google Paymentsissa ja yritä lunastaa lahjakortti uudelleen:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Lisää jo lunastamasi lahjakortin koodi uudelleen.
  4. Näkyviin tulee kaksi viestiä. Näet ensin viestin "Tämä lahjakortti on jo lunastettu" ja sen alla "Onnittelut! Ansaitsit palkinnon. Lunasta se nyt!" Tämä tarkoittaa, että palkinto on lisätty tilillesi.
    • Valitse Lunasta, niin saat palkintosi.
    • Valitse Ei nyt, jos haluat käyttää sen myöhemmin.