Rapportera ett olämpligt spelarnamn

Det kan hända att vi tar bort spelarnamn och smeknamn som är för långa, använder vissa symboler eller tecken, innehåller stötande språk, trakasserar eller mobbar andra, uppmuntrar till hat eller våld, främjar försäljning av olagliga varor eller tjänster eller är olämpliga på andra sätt för att förhindra spam och otillåten användning.

Integritets- och delningsinställningar inaktiveras för opassande spelarnamn och måste sedan aktiveras manuellt.

Använd formuläret nedan om du vill rapportera ett spelarnamn eller smeknamn som du tycker är olämpligt. Vi försöker granska alla rapporter, men vi kan inte skicka svar direkt till dig.