Nieuwsbronnen en onderwerpen toevoegen om Kiosk te personaliseren

Als u het gedeelte 'Voor jou' in Kiosk wilt personaliseren, voegt u nieuwsbronnen en onderwerpen toe die u interessant vindt. Wanneer u een onderwerp of nieuwsbron toevoegt, worden de artikelen van dat onderwerp of die nieuwsbron vaker weergegeven.

Op uw computer

1. Ga naar het gedeelte Play Kiosk van de Google Play Store.
  2. Zoek naar een tijdschrift dat of een nieuwsbron die u wilt toevoegen. U kunt naar een titel zoeken met behulp van de zoekbalk boven aan de pagina.
  3. Selecteer het tijdschrift of de nieuwsbron die u wilt toevoegen.
  4. Klik op Toevoegen.

Via de Kiosk-app op uw mobiele apparaat

1. Open de Play Kiosk-app Play Kiosk.
  2. Zoek een nieuwsbron, tijdschrift of onderwerp om toe te voegen:
    • Zoek bovenaan naar een bron of onderwerp.
    • Als u door onderwerpen of categorieën wilt browsen, tikt u onderaan op Ontdekken.
  3. Selecteer de nieuwsbron, het tijdschrift of het onderwerp dat u wilt toevoegen.
  4. Tik op Toevoegen Toevoegen.
  5. De bron of het onderwerp wordt toegevoegd aan uw bibliotheek.

Een nieuwsbron of onderwerp opnieuw rangschikken of verwijderen

Onderwerpen in uw bibliotheek opnieuw rangschikken

1. Open de Play Kiosk-app Play Kiosk.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op Meer Meer en dan Naar boven verplaatsen voor het item dat u wilt verplaatsen. Op Android-apparaten kunt u ook op een item tikken en dit vasthouden om het naar de gewenste plaats te slepen.

Een onderwerp uit uw bibliotheek verwijderen

1. Open de Play Kiosk-app Play Kiosk.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek.
  3. Tik op Meer Meer en dan Onderwerp verwijderen uit bibliotheek voor het item dat u wilt verwijderen.

Een nieuwsuitgever verwijderen

U kunt voorkomen dat nieuws van bepaalde bronnen of uitgevers in uw feed wordt weergegeven.

1. Open de Play Kiosk-app Play Kiosk.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. Selecteer Meer Meer en dan Artikelen van [uitgever] verbergen naast een artikel van een uitgever die u wilt verwijderen.