Gebyrer, debiteringer og midlertidige beløbsreservationer

På denne side kan du lære mere om de gebyrer, debiteringer og midlertidige beløbsreservationer, der muligvis opkræves, når du bruger Google Payments.

Gebyrer

Der er ingen gebyrer for at foretage køb på Google-tjenester, såsom Google Play eller Google Drev. Du betaler kun for dine køb, gældende afgifter og leveringsgebyrer.

Debiteringer

Du vil blive debiteret af den Google-tjeneste, som du brugte til at afgive din ordre.

Debiteringerne vises på dit kontoudtog som GOOGLE*Sælgers navn, og de kan som regel ses på dit kontoudtog, inden for et par dage efter du har afgivet ordren.

Afhængigt af hvor du bor, kan din bank eller betalingskortudsteder opkræve gebyrer for internationale transaktioner.

Midlertidige beløbsreservationer

Når du tjekker din bankkonto eller dit kontoudtog, vil du muligvis se nogle midlertidige beløbsreservationer. Disse reservationer foretages, så Google kan sikre, at kortet er gyldigt samt for at kontrollere, at du har penge nok på din konto til at gennemføre købet.

Der er tale om beløbsreservationer og ikke reelle debiteringer. Du bliver ikke debiteret for sådanne beløbsreservationer.

Midlertidige beløbsreservationer kan være synlige på din konto i 1-14 hverdage afhængigt af din bank. Hvis du stadig ser en midlertidig beløbsreservation efter 14 hverdage, skal du kontakte din bank for at få flere oplysninger.