Forstå valutakonvertering

Det er ikke sikkert at du blir belastet i valutaen som brukes i hjemlandet ditt. Det avhenger av hvilken Google-tjeneste du bruker for å gjøre kjøp.

Slik fungerer valutakonvertering

Hvis det er mulig, belaster Google deg i valutaen for hjemlandet ditt. Google finner denne informasjonen basert på hjemmeadressen du har lagt til.

Hvis det ikke er mulig, belastes du i en annen valuta. De som bor utenfor USA, belastes da vanligvis i amerikanske dollar.

Merk: Du ser alltid valutaen du belastes i, før du fullfører transaksjonen.

Oppdater faktureringslandet ditt

Hvis du har flyttet til et annet land, kan du oppdatere hjemmeadressen din, slik at du blir belastet i riktig valuta.