Find familievenligt indhold i Google Play

Google Play gennemgår apps i forbindelse med visse politikkrav, men udviklere kan til enhver tid foretage ændringer i deres apps. Derfor er det vigtigt, at forældre gennemgår alle oplysninger om en app, før den downloades, så de sikrer, at appen er egnet til deres barn.

Find spil eller apps til børn

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Spil eller Apps.
  3. Tryk på Familie for at finde film og tv-serier.
  4. Tryk på Børnebøger for at finde bøger.
Få flere oplysninger om, hvordan du finder familievenligt indhold.

Tip! Du kan konfigurere børnesikring for at forhindre andre, der bruger din enhed, i at downloade eller købe indhold, der er uegnet for børn.

Hvad betyder badget "Godkendt af lærere"?

Google har rådført sig med akademiske eksperter for at udvikle nogle standarder til klassificering af apps, hvorefter vi har samarbejdet med lærere og eksperter i hele USA om at klassificere dem ud fra vores standarder.
Apps, der er godkendt af lærere, er:
  • Alderssvarende
  • Udviklet med omtanke
  • Sjove eller inspirerende
Lærere og eksperter klassificerer kun apps for de aldersgrupper, de underviser, og alle lærere og eksperter bliver tjekket, oplært og evalueret, før de bliver en del af programmet. Teamet ansætter i øjeblikket ikke lærere eller eksperter uden for programmet.
Tip! Apps opdateres regelmæssigt, og undervisere og eksperter gennemgår løbende apps. Det vil sige, at de apps, der er godkendt af lærere, løbende ændrer sig.

Aldersgrupper for film, tv-serier og bøger

Film og TV

Google Play tildeler en aldersgrænse baseret på indholdsklassificeringen for filmen eller tv-serien.

I en film eller tv-serie kan du muligvis se:

• En angivet alder: En specifik aldersgruppe mellem 0 og 12 år baseret på indholdsklassificeringen.
  • Alle aldre: Indholdsklassificeringen angiver, at filmen eller tv-serien er egnet for alle aldersgrupper.

Bøger

Google Play tildeler en aldersgruppe baseret på udgiverens oplysninger som f.eks. læseniveau.

Tjek privatlivspolitikken for appen

Alle apps og spil i sektionen Børn skal have et link til privatlivspolitikken nederst på appens eller spillets infoside.

Vi anbefaler, at du gennemgår privatlivspolitikken, før du downloader appen, for at finde ud af, hvordan appen indsamler og anvender personlige oplysninger.

Rapportér upassende indhold

Vi gør vores bedste for at sikre, at indhold til børnefamilier overholder Google Plays skærpede politikkrav.

Hvis du finder indhold, der er upassende for børn og familier, kan du give os besked.