Detta kan du köpa med saldot i Google Play

Välj ditt land nedan om du vill se vad du kan köpa med saldot i Google Play.

Australien
Österrike Belgien
Brasilien
Kanada
Chile
Colombia
Tjeckien
Danmark
Finland
Frankrike
Tyskland Grekland

Obs! Om det inte går att köpa böcker med saldot i Play på grund av ändringar i våra användarvillkor kan du kontakta oss och be om hjälp.

Hongkong Ungern
Indien Indonesien
Irland
Israel
Italien
Japan
Malaysia
Mexiko
Nederländerna
Nya Zeeland
Norge
Peru
Polen
Portugal
Ryssland
Saudiarabien
Singapore Sydafrika Sydkorea
Spanien Sverige
Schweiz Taiwan
Thailand
Turkiet Förenade Arabemiraten
Förenade kungariket
USA

Vietnam

Detta kan du göra med saldot i Google Play

• Du kan köpa och prenumerera på innehåll och tjänster på Google Play. Läs mer om hur du hittar innehåll på Google Play
  • Saldot i Google Play kan inte användas till prenumerationer i Google Play Tidningskiosk i Förenade kungariket eller länder som är med i EES.
  • Du kan använda saldot när du köper innehåll som säljs i samma valuta som saldot.
    • Om du till exempel löser in ett presentkort från Australien i AUD går det inte att använda i Tyskland eftersom köp i Tyskland görs i euro.
  • Det går bara att kombinera saldot i Google Play med en annan betalningsmetod eller kampanj om saldot inte räcker till att betala köpesumman.