Spor prestasjoner, XP og poengoversikter

I mange spill kan du oppnå prestasjoner, spore erfaringspoeng (XP) og se plasseringen din i poengoversikter med Google Play Spill-mobilappen.

Sjekk prestasjonene dine og XP-en din

Du kan oppnå prestasjoner og erfaringspoeng (XP) som viser hva du har fått til i spill.

• Når du oppnår prestasjoner, kommer det opp et forgrunnsvindu hvor du ser hva du har fått tilgang til.
  • Jo vanskeligere prestasjonen er, jo flere XP får du.

Når du får tilstrekkelig med XP, rykker du opp et nivå med Play Spill-profilen din.

Sammenlign poengsummer i poengoversikter

Hvis du gjør spillerprofilen din offentlig, kan du sammenligne deg med andre spillere. Finn ut hvordan du gjør spillerprofilen din offentlig.

Sjekk poengoversikter

1. På Android-enheten din åpner du Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Velg et spill for å åpne spillets detaljside.
  3. Trykk på Poengoversikter.
  4. Velg en poengoversikt.
  5. Hvis spillet har flere poengoversikter, må du velge én av dem.

Sjekk nivået ditt

1. Åpne Google Play Spill-mobilappen Play Spill.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Tallet på profilbildet viser hvilket nivå du er på.

Se andre spilleres nivåer og profiler

I poengoversikter kan du velge andre spillere for å se profilene deres på Play Spill. I slike profiler kan du se

• en sammenligning av poengsummene du og den aktuelle spilleren har oppnådd
  • spillerens erfaringspoeng (XP)
  • hvilke spill den andre spilleren – eller begge – spiller