Förbeställa eller förhandsregistrera sig för appar, filmer, musik, böcker och ljudböcker

Du kan förbeställa en del filmer, musik, e-böcker och ljudböcker så att de visas i biblioteket så fort de är tillgängliga. Du kan även förhandsregistrera dig för utvalda appar och spel som inte har släppts ännu.

Musik-butiken på Google Play stängs av i etapper för användarna från och med augusti och det går då inte längre att köpa musik. Förbeställningar med ett leveransdatum efter avstängningen annulleras och du blir inte debiterad för dem. Du får ett e-postmeddelande om annullerade förbeställningar. Den musik du redan har köpt (upp till 100 000 låtar) kan överföras till YouTube Music. Läs mer om hur du överför musik på Google Play.
  1. Öppna appen Play TV och film Play Filmer
  2. Tryck på Bibliotek
  3. Tryck på filmen som du vill avbryta förbeställningen för under Förbeställningar.
  4. Tryck på Ta bort förbeställningen.

När du har avbrutit beställningen får du en bekräftelse via e-post.