Förbeställa eller förhandsregistrera sig för appar, filmer, böcker och ljudböcker

Du kan förbeställa en del filmer, e-böcker och ljudböcker så att de visas i biblioteket så fort de är tillgängliga. Du kan även förhandsregistrera dig för utvalda appar och spel som inte har släppts ännu.

Obs! Google kan inte erbjuda förbeställning i Indien av regelmässiga skäl. Innehåll blir tillgängligt i Indien på försäljningsdatumet.

Förbeställa eller förhandsregistrera sig för en produkt

Du debiteras inte för en förbeställning förrän produkten finns tillgänglig i appen.

Viktigt! När du har förhandsregistrerat dig för en produkt går det inte att avbryta förhandsregistreringen.

1. Öppna Google Play Butik-appen Google Play på Android-enheten.
  2. Tryck på det du vill förbeställa.
  3. Tryck på Förbeställ eller Förhandsregistrera på produktens informationssida.

Du får ett e-postmeddelande när förbeställningen görs. Du får även en avisering eller ett e-postmeddelande när du får produkten eller när det går att ladda ned den.

Viktigt! Förhandsbeställningen annulleras om betalningen avvisas. Om du betalade för förhandsbeställningen med ditt saldo i Google Play Butik annulleras beställningen om det inte finns täckning på kontot när produkten släpps.

Kontrollera status för eller annullera en förbeställning

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Budget och historik.
  4. Markera objektet som du vill avbeställa.
  5. Tryck på Ta bort förbeställningen.

När du har annullerat beställningen får du en bekräftelse via e-post.

Hitta böcker som är tillgängliga för förbeställning

1. Öppna appen Google Play Böcker Play Böcker på Android-enheten.
  2. Tryck på Bibliotek.
  3. Tryck på Kommande för att hitta kommande böcker som är tillgängliga för förbeställning eller böcker som du redan har förbeställt.

Tips! Om du prenumererar på en serie med en kommande bok behöver du inte förbeställa boken igen. Läs mer om hur du hanterar prenumerationer.