Forhåndsbestill på Google Play

På Google Play kan du forhåndsbestille utvalgt innhold, som filmer, musikk, e-bøker og lydbøker, og få dem levert til appen din så snart de er tilgjengelige. Du kan også forhåndsregistrere deg for utvalgte apper og spill som ikke er ute ennå.

Forhåndsbestill eller forhåndsregistrer deg

Hvis du vil vite hvordan du forhåndsbestiller eller forhåndsregistrerer deg, kan du velge den aktuelle innholdstypen nedenfor.

Filmer, musikk og bøker

Når en vare er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Google Play, ser du en Forhåndsbestill-knapp på detaljsiden for varen. Du belastes ikke for forhåndsbestillinger før varen er tilgjengelig i appen din.

1. Åpne Google Play på datamaskinen eller i Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Søk etter varen du vil forhåndsbestille.
  3. Velg Forhåndsbestill.
  4. Fullfør bestillingen.

Vi sender deg en e-post når forhåndsbestillingen er lagt inn samt når varen blir tilgjengelig i appen din. Du kan se statusen for forhåndsbestillingen på detaljsiden for varen eller på Min konto-siden din.

Apper og spill

Når du forhåndsregistrerer deg for apper og spill, får du et varsel den dagen varen blir tilgjengelig for nedlasting. For varer som koster penger, blir du ikke belastet før du installerer appen eller spillet.

Forhåndsregistrer deg

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Gå til detaljsiden for varen.
  3. Trykk på Forhåndsregistrer deg.

Last ned appen eller spillet

1. Trykk på Installer nå-varselet som vises på enheten.
  2. Trykk på Installer (for gratisvarer) eller på varens pris på detaljsiden for varen.
  3. Følg veiledningen på skjermen.

Kanseller en forhåndsbestilling

1. Åpne Play Film og TV-appen Play Filmer
  2. Trykk på Bibliotek
  3. Under «Forhåndsbestillinger» trykker du på filmen du vil kansellere forhåndsbestillingen for.
  4. Trykk på Kanseller forhåndsbestillingen.

Når du har kansellert bestillingen, mottar du en e-postbekreftelse.

Hvorfor er forhåndsbestillingen min kansellert?

Forhåndsbestillinger kan kanselleres hvis betalingsmåten avvises. Hvis du betalte for forhåndsbestillingen med Google Play Butikk-saldoen, kanselleres bestillingen din dersom du ikke har nok kreditt på kontoen når produktet blir utgitt.