Kom i gang med Google Nyheter

Med Google Nyheter kan du organisere, finne og forstå nyhetene. Du kan endre innstillingene dine for å finne flere nyhetssaker du er interessert i.

Viktig:

• Noen funksjoner er tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.
  • Hvis du deler en nyhetssak som koster penger, kan det hende at andre ikke kan lese den før de betaler for den.

Åpne Google Nyheter

Land uten Google Nyheter-appen

I enkelte land er ikke Google Nyheter-appen tilgjengelig, men Google Play Aviskiosk er tilgjengelig.

Google Nyheter-appen er for eksempel utilgjengelig i Danmark, Finland og Spania.

Tilpass For deg- og Følger-feeden

Viktig:

• Noen funksjoner er tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.
  • Hvis du deler en nyhetssak som koster penger, kan det hende at andre ikke kan lese den før de betaler for den.
  • For å finne de nyeste toppsakene, trykk på Overskrifter Overskrifter.
  • For å lese nyhetssaker med ulike perspektiver og kontekst, trykk på Alt om emnet i denne nyhetssaken Alt om emnet.
  • For å følge emner, kilder og steder, søk etter interessene dine. Trykk deretter på Følg Følg.

Du kan se, lese og få med deg siste nytt om emner, abonnementer og kilder du liker, i Følger Følg.

Forbedre innholdet som vises for deg på Google Nyheter

Når du egendefinerer Google Nyheter, kan du finne flere nyhetssaker du er interessert i. Finn ut hvordan du gjør Google Nyheter bedre.