Google Play Boeken gebruiken op uw favoriete apparaat

U kunt Google Play Boeken gebruiken om e-boeken en audioboeken te downloaden, lezen en beluisteren op een computer, Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad of e-Reader. U kunt Play Boeken gebruiken op meerdere apparaten. U kunt ook naar audioboeken luisteren op Google Home en via Google Assistent.

Aan de slag met Google Play Boeken

Op uw Android-apparaat

Op je computer:

Op uw iPhone of iPad

Op uw e-Reader

Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen op uw Google-account voordat u Google Play Boeken kunt gebruiken.

E-boeken downloaden en lezen, en luisteren naar audioboeken

Zodra u de app heeft, kunt u: