Google Play Films gebruiken

Met Google Play Films kunt u overal uw favoriete content bekijken: op uw computer, Android-apparaat en iPhone/iPad.

Films toevoegen aan uw bibliotheek

U kunt films huren of kopen via uw computer of de Google Play Store-app.

Films bekijken

U kunt films bekijken via uw computer of de Google Play Films-app.

Verbinding maken met uw tv

U kunt uw mobiele apparaat of computer verbinden met uw tv en genieten van uw favoriete films en tv-programma's.

Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijken wat beschikbaar is in uw land.