Komma igång med Google Play

Du kan hitta och ladda ned appar och digitalt innehåll i Google Play Butik Google Play.

Detta kan du göra med Google Play

Om du vill köpa appar eller köpa något i appar som du har laddat ned konfigurerar du en betalningsmetod.

Ställa in en betalningsmetod att använda med alla appar

Med betalningsmetoden kan du köpa appar eller objekt i appar som du laddat ned från Google Play, däribland apparna som nämns ovan. När du lägger till en betalningsmetod får du automatiskt tillgång till tusentals böcker, filmer, tv-program och spel.

1. Öppna dina betalningsmetoder i Google Play på Android-telefonen.
  2. Tryck på Lägg till en betalningsmetod.
  3. Välj den betalningsmetod du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Få hjälp med Google Play

Få hjälp med att åtgärda problem med ditt konto

Fråga en expert på Google Play

På forumet finns en aktiv expertgrupp som kan hjälpa till med Google Play. Bläddra igenom tidigare diskussioner eller ställ en egen fråga och be om råd. Besök Google Plays hjälpforum.