Komma igång med Google Play

Du kan hitta och ladda ned appar och digitalt innehåll på Google Play Butik Google Play.

Detta kan du göra med Google Play

Du kan komma igång med följande Google-appar:

Om du vill köpa appar, eller göra köp i appar som du har laddat ned, konfigurerar du en betalningsmetod.

Ställa in en betalningsmetod att använda med alla appar

Med betalningsmetoden kan du köpa appar eller objekt i appar som du laddar ned från Google Play, däribland apparna som nämns ovan. När du lägger till en betalningsmetod får du automatiskt tillgång till tusentals böcker, filmer, tv-program och spel.

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Konto följt av Lägg till en ny betalningsmetod.
  3. Följ anvisningarna på skärmen. Den nya betalningsmetoden läggs till i Google-kontot.

Få hjälp med Google Play

Få hjälp med att åtgärda problem med ditt konto

Fråga en expert på Google Play

På forumet finns en aktiv expertgrupp som kan hjälpa till med Google Play. Bläddra igenom tidigare diskussioner eller ställ en egen fråga och be om råd. Besök Google Plays hjälpforum.