Kom i gang med Google Play

Du kan finne og laste ned apper og digitalt innhold i Google Play-butikken Google Play.

Dette kan du gjøre med Google Play

Hvis du planlegger å kjøpe apper eller varer i apper du laster ned, må du konfigurere en betalingsmåte.

Registrer en betalingsmåte du vil bruke med alle apper

Du kan bruke denne betalingsmåten til å kjøpe apper og varer i appene du laster ned fra Google Play, inkludert appene som er nevnt ovenfor. Når du legger til en betalingsmåte, får du automatisk tilgang til tusenvis av bøker, filmer, TV-serier og spill.

1. Gå til betalingsmåtene dine i Google Play på en Android-telefon.
  2. Trykk på Legg til en betalingsmåte.
  3. Velg betalingsmåten du vil legge til.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Få hjelp med Google Play

Få hjelp med problemer i kontoen din

Spør en Google Play-ekspert

På forumet finner du en aktiv gruppe med eksperter som kan hjelpe deg med Google Play. Bla gjennom tidligere diskusjoner, eller legg ut dine egne spørsmål for å få hjelp. Gå til hjelpeforumet for Google Play.