Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Kom i gang med Google Play

Du kan finne og laste ned apper og digitalt innhold i Google Play-butikken Google Play.

Dette kan du gjøre med Google Play

Her er noen Google-apper som hjelper deg i gang:

Hvis du planlegger å kjøpe apper eller varer i apper du laster ned, må du registrere en betalingsmåte.

Registrer en betalingsmåte du vil bruke med alle apper

Du kan bruke denne betalingsmåten til å kjøpe apper og varer i appene du laster ned fra Google Play, inkludert appene som er nevnt ovenfor. Når du legger til en betalingsmåte, får du automatisk tilgang til tusenvis av bøker, filmer, TV-serier og spill.

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Betalingsmåter og så Legg til betalingsmåte.
  4. Velg betalingsmåten du vil legge til.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Få hjelp med Google Play

Få hjelp med problemer i kontoen din

Spør en Google Play-ekspert

På forumet finner du en aktiv gruppe med eksperter som kan hjelpe deg med Google Play. Bla gjennom tidligere diskusjoner, eller legg ut dine egne spørsmål for å få hjelp. Gå til hjelpeforumet for Google Play.