Kom i gang med Google Play

Du kan finne og laste ned apper og digitalt innhold i Google Play-butikken Google Play.

Dette kan du gjøre med Google Play

Her er noen Google-apper som hjelper deg i gang:

Hvis du planlegger å kjøpe apper eller varer i apper du laster ned, må du konfigurere en betalingsmåte.

Konfigurer en betalingsmåte du vil bruke med alle apper

Du kan bruke denne betalingsmåten til å kjøpe apper og varer i apper du har lastet ned fra Google Play, inkludert appene som er nevnt ovenfor. Når du legger til en betalingsmåte, får du automatisk tilgang til tusenvis av bøker, filmer, TV-programmer og spill.

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre og så Betalingsmåter og så velg en betalingsmåte.
  3. Følg trinnene på skjermen. Den nye betalingsmåten blir lagt til i Google-kontoen din.

Få hjelp med Google Play

Få hjelp med problemer i kontoen din

Spør en Google Play-ekspert

På forumet finner du en aktiv gruppe med eksperter som kan hjelpe deg med Google Play. Bla gjennom tidligere diskusjoner, eller legg ut dine egne spørsmål for å få hjelp. Gå til hjelpeforumet for Google Play.