Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Aan de slag met Google Play

Je kunt apps en digitale content vinden en downloaden in de Google Play Store Google Play.

Wat je kunt doen met Google Play

Google-apps waarmee je aan de slag kunt gaan zijn onder andere:

Als je van plan bent apps of items in gedownloade apps te kopen, stel je eerst een betaalmethode in.

Een betaalmethode instellen voor gebruik met alle apps

Met deze betaalmethode kun je apps of items in gedownloade apps van Google Play kopen, waaronder de hierboven vermelde apps. Als je een betaalmethode toevoegt, krijg je automatisch toegang tot duizenden boeken, films en games.

1. Open de Google Play-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Betaalmethoden en dan Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Hulp krijgen bij Google Play

Hulp krijgen bij problemen met je account

Een Google Play-expert om hulp vragen

Het forum heeft een actieve community van experts die kunnen helpen bij vragen over Google Play. Browse door eerdere discussies of post je vraag om advies te krijgen. Ga naar het Helpforum van Google Play.