Aan de slag met Google Play

U kunt apps en digitale content vinden en downloaden in de Google Play Store Google Play.

Wat u kunt doen met Google Play

Google-apps waarmee u aan de slag kunt gaan zijn onder andere:

Als u van plan bent apps of items in gedownloade apps te kopen, stelt u een betaalmethode in.

Een betaalmethode instellen voor gebruik met alle apps

Met deze betaalmethode kunt u apps of items in gedownloade apps van Google Play kopen, waaronder de hierboven vermelde apps. Wanneer u een betaalmethode toevoegt, krijgt u automatisch toegang tot duizenden boeken, films en games.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Account en dan Een nieuwe betaalmethode toevoegen.
  3. Volg de stappen op het scherm. De nieuwe betaalmethode wordt toegevoegd aan uw Google-account.

Hulp krijgen bij Google Play

Hulp krijgen bij problemen met uw account

Een Google Play-expert om hulp vragen

Het forum heeft een actieve community van experts die kunnen helpen bij vragen over Google Play. Browse door eerdere discussies of post uw vraag om advies te krijgen. Ga naar het Helpforum van Google Play.