COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Google Playn käytön aloittaminen

Voit etsiä ja ladata sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Play Kaupasta Google Play.

Mitä Google Playlla voi tehdä

Pääset alkuun näillä Google-sovelluksilla:

Jos aiot ostaa sovelluksia tai tehdä ostoksia lataamissasi sovelluksissa, aseta maksutapa.

Kaikilla sovelluksilla käytettävän maksutavan asettaminen

Voit käyttää tätä maksutapaa sovellusten ostamiseen tai ostosten tekemiseen Google Playsta lataamissasi sovelluksissa, mukaan lukien yllä mainitut sovellukset. Kun lisäät maksutavan, saat automaattisesti käyttöösi tuhansia kirjoja, elokuvia, TV-ohjelmia ja pelejä.

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Maksutavat ja sitten Lisää maksutapa.
  4. Valitse maksutapa, jonka haluat lisätä.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.

Google Playn ohjeet ja tuki

Apua tiliin liittyviin ongelmiin

Kysyminen Google Play ‑asiantuntijalta

Foorumin aktiivinen asiantuntijayhteisö voi auttaa Google Play ‑ongelmissa. Selaa aiempia keskusteluita tai lähetä oma kysymyksesi. Siirry Google Playn ohjefoorumiin.