Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Kom godt i gang med Google Play

Du kan finde og downloade apps og digitalt indhold i Google Play Butik Google Play.

Hvad du kan gøre med Google Play

Kom godt i gang med bl.a. disse Google-apps:

Hvis du har planer om at købe apps eller foretage køb i de apps, du downloader, skal du konfigurere en betalingsmetode.

Angiv en betalingsmetode, der kan bruges sammen med alle apps

Du kan bruge denne betalingsmetode til at købe apps eller købe varer i de apps, du downloader fra Google Play, bl.a. de ovennævnte apps. Når du tilføjer en betalingsmetode, får du automatisk adgang til tusindvis af bøger, film, tv-serier og spil.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Betalingsmetoder efterfulgt af Tilføj betalingsmetode.
  4. Vælg den betalingsmetode, du vil tilføje.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Få hjælp til Google Play

Få hjælp til problemer med din konto

Spørg en Google Play-ekspert

Forummet har et aktivt fællesskab med eksperter, der kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende Google Play. Se tidligere diskussioner, eller indsend dit spørgsmål for at få gode råd. Gå til Google Play-hjælpeforummet.