Kom godt i gang med Google Play

Du kan finde og downloade apps og digitalt indhold i Google Play Butik Google Play.

Hvad kan du gøre med Google Play?

Prøv disse Google-apps for at komme godt i gang:

Konfigurer en betalingsmetode, hvis du planlægger at købe apps eller foretage køb i apps, du downloader.

Angiv en betalingsmetode, der kan bruges sammen med alle apps

Du kan bruge denne betalingsmetode til at købe apps eller varer i apps, du downloader fra Google Play, bl.a. de ovennævnte apps. Når du tilføjer en betalingsmetode, får du automatisk adgang til tusindvis af bøger, film, tv-serier og spil.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Betalingsmetoder og derefter vælg en betalingsmetode.
  3. Følg vejledningen på skærmen. Den nye betalingsmetode føjes til din Google-konto.

Få hjælp til Google Play

Få hjælp til problemer med din konto

Spørg en Google Play-ekspert

Forummet har et aktivt fællesskab med eksperter, der kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende Google Play. Gennemse tidligere diskussioner, eller indsend dit spørgsmål for at få gode råd. Besøg Google Play-hjælpeforummet.