Slik vurderer du og gir anmeldelser for apper i Google Play-butikken

Du kan vurdere og anmelde apper, spill og annet innhold for Android i Play-butikken. Når du anmelder noe på Google Play, er anmeldelsen knyttet til Google-kontoen din. Den vises også offentlig. Hvis du ikke vil at en anmeldelse skal være offentlig, kan du slette den.

Slik vurderer du apper og skriver anmeldelser

Viktig: Du kan bare vurdere apper du har lastet ned og installert. Når du laster ned apper, knyttes de til Google-kontoen din. Hvis du har lastet ned en app, men ikke ser noe alternativ om å skrive en anmeldelse, bør du sjekke at du er logget på riktig konto.

1. Gå til play.google.com på datamaskinen.
  2. Finn appen du vil anmelde.
  3. Velg appen for å åpne detaljsiden.
  4. Rull nedover, og klikk på Skriv en anmeldelse.
  5. Velg hvor mange stjerner av fem du vil gi appen, og skriv anmeldelsen.
  6. Klikk på Send inn.

Slik sletter eller endrer du anmeldelser

1. Gå til play.google.com på datamaskinen.
  2. Finn appen du har anmeldt.
  3. Velg appen for å åpne detaljsiden.
  4. Rull og klikk på Endre Endre eller Slett Slett.
  5. For å endre, gjør endringene og klikk på Send inn.

Når du kan skrive anmeldelser i Play-butikken

• Du kan bare anmelde apper og spill du har lastet ned.
  • Du kan ikke legge inn en anmeldelse fra en bedriftskonto, for eksempel en jobb- eller skolekonto.
  • Hvis en konto på enheten din er med i et betaprogram for en app, kan du ikke legge inn en anmeldelse for den appen.
  • Du kan forlate et betaprogram hvis du vil skrive en anmeldelse.